

یک میکروفن دارای لوازم جانبی متنوعی ست. رایج ترین آنها بادگیر، پاپ فیلتر،لرزه گیر، کابلهای ارتباطی و پایه ایست که میکروفن را روی آن نصب میکنند.
پاپ فیلتر و بادگیر
این دو وسیله برای جلوگیری از دیستورشن (واپیچش) حاصل از صداهای شدید ناشی از دمیدن ، نفس کشیدن ، صدای باد صداهای صامت مثل :(س،چ یا پ و ب)طراحی شده اند.
-
پاپ فیلتر:
در خارج از میکروفن نصب میشود و از دیستورشن های ناشی از نفس کشیدن و صداهای ناگهانی صامت (POP) میکاهد ولی از پس دیستورشن صداهای قوی و خاص بر نمی آید. و بیشتر در مواجه با صداهای دمیدنی کار آمد تر است.
به عبارت دیگر پاپ فیلتر اجازه میدهد که میکروفون با احتمال کمتر دیستورت شدن به منبع صدا نزدیک شود. -
بادگیر:
بادگیرها تا اندازه ای روی پاسخ صوتی تاثیرگذار هستند و از میزان طراوت صدا ( VOICE SHARPNESS) میکاهند. در اکثر میکروفن های جهتی که از بادگیر استفاده میکنند برای جبران این کاستی یک تقویت کننده بسامد بالا تعبیه شده است.
پاپ فیلترها برای انواع میکروفن ها از قبیل میکروفون دینامیکی، میکروفون خازنی، میکروفون روبانی و… بسیار کار آمد هستند.
لرزه گیر یا SHOCK MOUNT :
به دلیل رسانایی خوب اجسام جامد همواره این امکان وجود دارد که ارتعاشات ناخواسته از پایه میکروفون به میکروفون انتقال یابد.
به منظور کاهش این نویز القایی از لرزه گیر برای نصب میکروفون بر روی پایه استفاده میکنیم. همچنین بعضی میکروفون ها نیز دارای لرزه گیر داخلی هستند. لرزه گیرها با معلق نگه داشتن میکروفون در هوا آن را از پایه میکروفون جدا میکنند.
کابل ها:
کابل ها به دوصورت متوازن یا BALANCED (که شامل دو سیم رسانا و یک پوشش محافظ یعنی شیلد میباشد.) و نا متوازن UNBALANCED (که شامل یک سیم رسانا و یک شیلد است) هستند. استفاده از کابلهای متوازن در کارهای حرفه ای ترجیح داده میشود زیرا به نویز الکتریکی حساسیت کمتری دارند.
پایه میکروفون:
برای ضبط به میکروفون های مختلف نیاز دارید پس به همین دلیل به پایه میکروفن های مختلف برای کاربردهای مختلف نیز نیازمندید.